Författarkurs 22-23 april

Två intensiva dagar med varvade övningar, samtal och föreläsningsdelar. Målet för kursen är att du ska vara igång med en roman eller novell där du vet:
* hur du ska lägga upp dramaturgin och fångar läsaren
* hur du ger karaktärerna liv
* vad som får även en uppdiktad tillvaro att bli trovärdig.

Kursen kommer att ha en inriktning på historiska berättelser, magisk realism och fantastik, men det är så mycket som är grundläggande för allt skrivande att du kan delta oavsett vad ditt projekt handlar om.

Anna Gable har arbetat med text sedan 1996. Hon är språkkonsult, lektör och skrivcoach. Hennes tidigare skrivkurser har bland annat resulterat i att medlemmarna gav ut en antologi. För en av deltagarna lede detta vidare till en romandebut. Hon har även hållit kurser i samarbete med Folkuniversitetet och Vuxenskolan.

Räkna med att det även kan bli en ”hemläxa” över kvällen. Kusen hålls i Stockholms innerstad (var meddelas när du anmäler dig). Sista anmälningsdag är 19 april. Ta med egen dator eller papper och penna.

Boka här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s