Föredrag

Vill du ha ett unikt föredrag till konferensen, företagsevenemanget eller vid något annat tillfälle? Jag har talat inför allt från nobelpristagare till förskolebarn.

Aktuella föredrag:

Vem blev pirat och varför det?

Ett kanondundrande föredrag

Vem har inte fascinerats av pirater? Oavsett om det är klassiska berättelser som Skattkammarön, eller moderna TV-serier, väcker de känslor.

Du tänker på dueller, Jolly Roger och en värld som inte längre finns kvar mer än i drömmen. Namn som Blackbeard, Henry Morgan och Anne Bonny flimrar förbi. Och plötsligt vill du dit, du vill höra mer nu.

Det här föredraget har jag bland annat hållit för föreningen Bokajärerna, på deras årsmöte.

 

Att segla Ostindiefararen Götheborg

Följ med ombord

Du får följa med 50 meter upp i riggen på den enda oceanklassade fullriggaren i världen. Götheborg har en helt autentisk 1700-talsrigg. Men hon är mycket mer än så. Ombord möter man nya vänner från hela världen.

Du får se hur det är att mönstra på och även följa med på en unik resa upp till Vänern.

Det här föredraget har jag hållit på Katarina Sjöfartsklubb i Stockholm och har en ytterligare beställning på i maj 2017.

 

Isbrytaren S/S Sankt Erik

Världens största fungerande sjöångmaskin

Historien om en tidsmaskin i Stockholms hamn. Hon tillverkades samtidigt med Titanic och pensionerades strax före kärnkraftsomröstningen. I dag är hon ett fungerande museifartyg som kräver mycket kärlek och underhåll för att lämna kaj.

Det här föredraget har jag en beställning på i mars 2017.

 

Boka

Om du vill boka in ett föredrag nu mejla: info [at] annagable.com

IMG_8539
Ostindiefararen Götheborg styrs fortfarande på traditionellt sätt, med en stor ratt.

Föredrag om att hålla föredrag

Jag har tolv högskolepoäng i retorik och har bland annat lärt personalen på Försvarets Materielverk och SEB hur man håller en bra presentation.Föredraget innehåller allt från hur en bra stordia ska se ut till mikrofonteknik. Givetvis kan det skräddarsys efter dina önskemål. För den som har scenskräck kan jag även bistå med privat coachning genom mental träning.

Välkommen att boka ett föredrag nu!

Annonser