Föredrag

Vill du ha ett unikt föredrag till konferensen, företagsevenemanget eller vid något annat tillfälle? Jag har talat inför allt från nobelpristagare till förskolebarn.

Sidan innehåller:

  • Vem blev pirat och varför det? – Ett kanondundrande föredrag
  • Att segla Ostindiefararen Götheborg – Följ med ombord
  • Isbrytaren S/S Sankt Erik – Världens största fungerande sjöångmaskin
  • Föredrag om att hålla föredrag
  • Boka

Vem blev pirat och varför det?

Ett kanondundrande föredrag

Vem har inte fascinerats av pirater? Oavsett om det är klassiska berättelser som Skattkammarön, eller moderna TV-serier, väcker de känslor.

Du tänker på dueller, Jolly Roger och en värld som inte längre finns kvar mer än i drömmen. Namn som Blackbeard, Henry Morgan och Anne Bonny flimrar förbi. Och plötsligt vill du dit, du vill höra mer nu.

Det här föredraget har jag bland annat hållit på föreningen Bokajärernas årsmöte.

Att segla Ostindiefararen Götheborg

Följ med ombord

Du får följa med 50 meter upp i riggen på den enda oceanklassade fullriggaren i världen. Götheborg har en helt autentisk 1700-talsrigg. Men hon är mycket mer än så. Ombord möter man nya vänner från hela världen.

Du får se hur det är att mönstra på och även följa med på en unik resa upp till Vänern.

Det här föredraget har jag bland annat hållit på Katarina Sjöfartsklubb i Stockholm och under Kulturnatten 2018 på Kristinehovs malmgård.

Isbrytaren S/S Sankt Erik

Världens största fungerande sjöångmaskin

Historien om en tidsmaskin i Stockholms hamn. Hon tillverkades samtidigt med Titanic och pensionerades strax före kärnkraftsomröstningen. I dag är hon ett fungerande museifartyg som kräver mycket kärlek och underhåll för att lämna kaj.

Det här föredraget har jag bland annat hållit på Katarina sjöfartsklubb samt på Briggen Tre Kronor.

Föredrag om att hålla föredrag

Jag har tolv högskolepoäng i retorik och har bland annat lärt personalen på Försvarets Materielverk och SEB hur man håller en bra presentation.Föredraget innehåller allt från hur en bra stordia ska se ut till mikrofonteknik. Givetvis kan det skräddarsys efter dina önskemål. För den som har scenskräck kan jag även bistå med privat coachning genom mental träning och NLP-tekniker.

Boka

Om du vill boka in ett föredrag nu använd kontaktformuläret här.

IMG_8539
Ostindiefararen Götheborg styrs fortfarande på traditionellt sätt, med en stor ratt.

Välkommen att boka ett föredrag nu!