Nu även på Pinterest

Nu finns jag även på Pinterest. I anslagstavlan ”Författande” visar jag både bilder från olika saker som har hänt och bilder som inspirerar mig när jag skriver. Kanske kan du hitta något i mitt sätt att jobba med dessa. Adressen är: https://www.pinterest.com/annnagablecom/ (följ gärna, för det kommer snart mer!)

Annonser

Författare: annagable

Författare, lektör och språkkonsult som älskar att delta i olika äventyr även i verkliga livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s