Eldskytten i Dast

För en tid sedan lektörsläste jag Eldskytten av Anders Blomström. Två gånger till och med. Den blev bättre och bättre och efter det har även Caroline Grimwalker jobbat med den som redaktör. Releasen under  Halvvägsgillet var kul. Nu har boken nått Dast Magazine, ett magasin för deckare. De skriver bland annat:

”Med tanke på det stora intresset för medeltiden och att tv-serier med fantasyhistoria drar många tittare borde den här boken kunna vara ett underlag för en spännande nordisk och kanske Nordtysk tv-version.”

Omslag-till-Eldskytten

Du kan läsa hela artikeln här.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s