Vill du skriva skräck?

Kursen ”Att skriva skräck: mitt projekt” utgår ifrån deltagarnas egna skrivprojekt. Du som deltagare har ett konkret projekt som du under terminen kommer att arbeta med. Kursens bas är läsande och analyserande av varandras texter, och med dessa som grund pratar vi om olika aspekter av skräck.

Ditt projekt kan antingen vara ett som du har påbörjat tidigare, eller ett helt nytt. Det kan vara längre texter som en roman eller en långnovell, eller kortare noveller i din egen takt och så många du hinner under terminen. Genren vi arbetar i är skräck, men angränsande genrer såsom fantasy och magisk realism är också välkomna.

Kursen hålls i samarbete med Vuxenskolan
Läs mer och anmäl dig här

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s