Nygammal hemsidesadress på gång

Om någon eller några dagar kommer min gamla domän att vara flyttad hit. Du kommer alltså fortfarande att kunna surfa in med nuvarande adress, men dessutom kommer http://www.annagable.com att fungera. Jag meddelar igen när båda börjar fungera (bra att veta om du har mitt visitkort, för då gäller alltså återigen adressen på kortet).

Precis i glappet kan du råka se min gamla hemsida. Den innehåller samma grundinformation, men inte samma detaljer. Givetvis innehåller den inte heller blogginläggen. Detta ska dock vara högst tillfälligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s