Hypnos

Vad vill du  uppnå i livet?

Saker som hindrar dig från att nå dina mål har oftast slagit rot under dina tidiga år. Som regel har ditt medvetande till och med glömt själva händelsen. Lyckligtvis är det lätt att bli av med hindren så att du kan fortsätta framåt. Med en regression under lätt hypnos kan du hitta det lagrade minnet igen. Min uppgift är att guida och hjälpa dig så att du blir av med det, eller ändrar det. Om du inte tar tag i problemen, utan bara symptomen, blir det som att ta en Magnesyl när du inte kan springa, istället för att inse att du har brutit benet. Men får benet läka kan du springa igen, utan piller. Det är samma med dina mål i livet! Tillåt dig att bli den person du själv vill vara.

När du har läst detta har du nog blivit nyfiken. Hur kan jag hjälpa just dig? Kontakta mig för att få veta mer. Givetvis har jag full tystnadsplikt.

Utbildning

Jag blev diplomerad hypnoscoach hos Fredrik Praesto 2007. Utbildningen till diplomerad coach består av både grundkurs och fortsättningskurs på internat. På Fredriks sida finns jag listad som godkänd hypnoscoach. Jag är aktiv medlem i IHG, International Hypnosis Guild och finns därför även på deras lista över godkända hypnotisörer.

Jag har också jobbat en hel del med författare som dels vill lära sig att komma in i sina karaktärer, dels vill hitta sin roll som författare (hitta skrivtid, våga lämna ut sin historia i skrift etc.) I min språkutbildning ingår neurolingvistik och retorik, vilket jag också har stor glädje av i mitt jobb som hypnoscoach. Om du har en sportfråga som du vill komma tillrätta med är jag även utbildad sportinstruktör.

Vad är hypnos?

Det vanligaste som en hypnoscoach gör är att hjälpa till med sådant som ovanor, oönskade beteenden, förbättrade resultat inom idrott eller inför en tenta, rädslor av olika slag (visste du att en högre procent är rädd för att tala inför publik än att dö!) och liknande.

Hypnos är ett fullständigt naturligt tillstånd som vi befinner oss i minst två gånger om dagen, när vi vaknar och när vi somnar. Oftast är du i hypnos betydligt mer än så, till exempel om du dagdrömmer, lever dig in i en film eller kör bil på en enformig väg.

Ingen kan bli hypnotiserad av någon annan. Den enda som kan hypnotisera dig är du själv. Det hypnotisören gör är att vägleda och hjälpa dig att stanna i tillståndet länge nog för att ta emot själva coachningen. Du kan aldrig ”fastna” i hypnos. Du kan aldrig göra eller säga något som är emot dina värderingar. Faktum är att du blir bättre på att ljuga under hypnos, även om det kanske inte är så produktivt om det är något du vill uppnå eller förändra!

 

Sidorna under denna meny är indelade i:

  • hypnoscoachning (när du vill förändra något i livet, bli av med en ovana etc.)
  • skrivcoachning (specifikt för författare som behöver hjälp, till exempel vid skrivkramp eller dålig förmåga att få kontakt med sina egna karaktärer)

Jag finns listad under coacher på Fredrik Praestos sida och är aktiv medlem i International hypnosis guild, IHG.